Köpa ny bandsåg

 

För er där ute som gillar att bygga och fixa hemma så känner ni säkerligen som jag ofta gör, att det är dags för en ny bandsåg. Det kanske inte alltid handlar om en bandsåg, utan ibland kanske mer verktyg överlag.  Oavsett om det är vanliga verktyg eller en bandsåg som det är dags att köpa så tycker jag det är väldigt härligt att inhandla. Det spelar egentligen ingen roll om det är något jag verkligen behöver, jag hittar alltid en anledning. Det kan t.ex. att jag ”måste” ha en ny bandsåg för ett nytt projekt jag har, eller bara att det är dags att byta ut de den bandsåg som jag redan har. Känner ni igen er? Om inte, ni kommer billigt undan. Men om ni känner igen er så får ni gärna svara på fråga; var köper ni era verktyg och specifikt bandsåg? Går ni till den lokala verktygshandlaren eller beställer ni hem det ni vill ha på nätet? Själv så blandar jag lite. Det är ganska smidigt att beställa på nätet så det lutar mer och mer åt att det är där jag landar. Samtidigt så försöker jag verkligen gynna vår lokala handlare. Jag tycker det är viktigt. Dessutom så kan jag när det gäller lite större saker, som t.ex. en bandsåg ofta få bättre hjälp hos den lokala handlaren, så för det skulle jag nog hellre gå dit.  Även om jag beställer mer och mer av mina verktyg på nätet så vill jag med lite större inköp ha lite extra service och försäkra mig om att det är rätt bandsåg jag tittar på och funderar på att köpa. Här är den lokala handlaren tveklöst i överläge. Jag har aldrig, trots mycket framsteg på nätet, kunnat få lika bra service som i butik. Därför går jag till den lokala handlaren när det är dags att köpa bandsåg.